James Design Studio
BACK YARD rev a.jpg

Fourth Avenue

EXTERIOR PHOTOS TO COME

This contemporary residential project has aimed to push the boundaries of what is internal and external living. This has been achieved through space planning which promotes seamless movement throughout. The ground floor level has been broken up with an internal/external courtyard which acts a boundary between living spaces. The use of these spaces will evolve as this young family grows and the children become teenagers. The 'L' shaped design, along with the light captured from the internal courtyard allows this building to take full advantage of the North Easterly orientation. Large eave overhangs and operable sliding timber screens will ensure this property stays warm in the winter and cool in the summer.

BACK YARD rev a.jpg
SIDE VIEW.jpg
IMG_6781 copy.jpg
md_ForthAve_94 copy.jpg
md_ForthAve_95.jpg
md_ForthAve_91.jpg
md_ForthAve_68.jpg
md_ForthAve_47.jpg
md_ForthAve_29.jpg
md_ForthAve_28.jpg
md_ForthAve_27.jpg
md_ForthAve_20.jpg
md_ForthAve_17.jpg